Ásványgyapot akció

Ásványgyapot akció | Ásványgyapot árak | Országos szállítás

2014-02-10

 

 


 

Ásványgyapot akció | Akciós kupon

Knauf Insulation ásványgyapot akció ECOSE® Technology-val:

A Knauf Insulation ásványgyapot termékek az ECOSE® Technology-val nem úgy néznek ki, és nem is olyan a tapintásuk, mint amit eddig megszokhattunk. Forradalmian új, formaldehid-mentes kötőanyag technológia, amely könnyen megújuló anyagokat használ a kőolaj alapanyagú vegyipari anyagok helyett, melyeket más szigetelőanyagokban használni szoktak. Az ECOSE® Technology, a bio-alapú kötőanyag 5 évig tartó kutató-fejlesztő munka eredményeként született, mely puha tapintást és természetesen barna színt kölcsönöz az ásványgyapot szigetelőanyag új generációjának.

Miért ásványgyapot?

Mert az ásványgyapot helyett a magastetők (ferde tetők), belső válaszfalak és vázas szerkezetek szigetelését végző szakemberek általában kőzetgyapot termékeket választanak, tűzzel szembeni viselkedésük, mechanikai és akusztikai tulajdonságaik miatt. A kőzetgyapot lemezekre jellemző az ásványgyapot lemezekkel szemben továbbá, hogy anyaguk nehéz, éleik sérülékenyek, meglehetősen merevek, használat közben porzanak. Fej fölötti beépítés esetén ez kellemetlen lehet a kivitelező számára. Az ásványgyapot tábla ezzel szemben nem irritatív, rendkívűl rugalmas, könnyen vágható, ezért kíválóan alkalmazható.

Hova jó az ásványgyapot?

A modern ecose technologiával készülő ásványgyapot felhasználható magastetőkbe, szarufák közé, térdfalakhoz tetőtérbeépítésnél, álmennyezetekhez, padlásra, belső válaszfalakba és vázas szerkezetek szigetelésére általában.


KNAUFINSULATION® ásványgyapot tekercs akció:

ásványgyapot-akcio-2018-09

Akciós ásványgyapot tekercs árakért kattintson a fenti fotóra!


KNAUFINSULATION® táblás ásványgyapot akció:

ásványgyapot-akcio-2017-02

Akciós KNAUFINSULATION® táblás ásványgyapot árakért kattintson a fenti fotóra!


Fújható ásványgyapot akció:

fújható-ásványgyapot-akció-2017-02

Akciós fújható ásványgyapot árakért kattintson a fenti fotóra!


Nézze meg további akcióinkat is:

kőzetgyapapot akció | szigetelőanyag akció polisztirol akcióhőszigetelő rendszer akcióvakolat akció | beltéri ajtó akció | bejárati ajtó akció | üveggyapot akció | szigatech akciók | hőszigetelés akció


Az alábbi szöveges mezőben kérheti ajánlatunk személyes átvétellel mintaboltjainkban vagy házhoz szállítással az Ön otthonába!


Az oldalon feltüntetett árak bruttó ÁFA-s árak. Az akcióban szereplő termékek nem minősülnek konkrét ajánlatnak, az esetleges tévedésekért, elirásokért felelősséget nem vállalunk és a változtatás jogát fenntartjuk!


Kérjük a pontos irányítószám megadását, hogy a megfelelő ajánlatot tudjuk adni a házhoz szállításra!

Ossza meg ismerőseivel, barátaival az oldalt, hogy ők se maradjanak le az akcióról: